Bericht versturen
Thuis Productende hydraulische machine van de persrem

Hoog nauwkeurige robuuste hydraulische persremmachine voor de automobielindustrie

China WUXI JINQIU MACHINERY CO.,LTD. certificaten
China WUXI JINQIU MACHINERY CO.,LTD. certificaten
wij zijn blij om te informeren dat beide machines zeer goed werken

—— Seccional in Brazilië

Stacy, mijn goede vriend, het is gelukkig om u te informeren wij rectificeerde het probleem als uw waardevolle informatie. u bent werkelijk goede vriend, altijd helpt me

—— Sri Lanka-klant

Ik ben online Chatten Nu

Hoog nauwkeurige robuuste hydraulische persremmachine voor de automobielindustrie

Gedetailleerde productomschrijving
Controlesysteem: E21 Max. Buighoek: 135°
Materiaal: zacht staal Kleur: Blauw
Achtermaatwaaier: 500 mm Type: De hydraulische Machine van de Persrem
Hoog licht:

met een hoge nauwkeurigheid van de hydraulische persrem

,

voor de automobielindustrie: hydraulische persremmachine

,

robuuste hydraulische rembuigmachine

Productbeschrijving:

Hydraulische persremmachine

Deze hydraulische persremmachine is ontworpen om maximale buigprestaties te leveren met een maximale buighoek van maximaal 135°.Het is uitgerust met een 500 mm achterste meetbereik om te helpen zorgen voor nauwkeurige en nauwkeurige resultatenDe machine is verkrijgbaar in een stijlvolle blauwe kleur en wordt aangedreven door een E21-besturingssysteem, waardoor het een betrouwbare en efficiënte keuze is voor uw drukrembehoeften.

De hydraulische persremmachine is een perfecte keuze voor metaalbewerkingen die superieure buigresultaten vereisen.Het is ook ontworpen met een robuuste frame constructie voor maximale stabiliteit tijdens het gebruikDe machine is uitgerust met een besturingssysteem dat gemakkelijk te bedienen is en een nauwkeurige controle biedt over het buigproces.

De hydraulische persremmachine is een uitstekende keuze voor een breed scala aan buigtoepassingen.Het is ook zeer efficiënt en betrouwbaar.De machine is ook uitgerust met een reeks veiligheidskenmerken, die uw veiligheid tijdens het gebruik garanderen.

 

Kenmerken:

 • Productnaam:Hydraulische persremmachine
 • Controlesysteem:E21
 • Kleur:Blauw
 • Materiaal:Zwak staal
 • Max. buighoek:135°
 • Type:Hydraulische persremmachine
 

Technische parameters:

Parameter Waarde
Type Hydraulische persremmachine
Kleur Blauw
Max.Buighoek 135°
Controlesysteem E21
Materiaal Zwak staal
Achterste meetbereik 500 mm
 

Toepassingen:

Hydraulische persremmachine

De hydraulische persremmachine is een krachtige en veelzijdige machine met een robuuste constructie en een krachtig hydraulisch systeem om de juiste druk te bieden voor het buigen van zacht staal.Het heeft een maximale buighoek van 135° en een achterste meetbereik van 500 mmDeze machine is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig zacht staal en is afgewerkt met een heldere blauwe kleur.en kan worden gebruikt voor precisiebuiging van plaat om complexe vormen en componenten te creëren.

De hydraulische persremmachine is de perfecte keuze voor een breed scala aan industrieën, van automobiel tot luchtvaart,en het kan precise en nauwkeurige buiging van plaatmetalen onderdelen zonder enige vervorming te biedenHet is in staat om complexe vormen en precisieonderdelen met een hoge nauwkeurigheid te produceren en kan worden gebruikt voor massaproductie of voor kleinschalige toepassingen.Het is ook geschikt voor een verscheidenheid aan materialen, met inbegrip van zacht staal, roestvrij staal, aluminium, messing en koper.

De hydraulische persremmachine heeft een eenvoudige werking en is gemakkelijk te bedienen.Het beschikt over een hydraulisch systeem dat is verstelbaar voor de juiste druk en een digitaal display dat de buighoek en back gauge bereik toontDe machine is ook uitgerust met veiligheidsvoorzieningen, zoals een veiligheidsbeschermer en noodstopknop, voor extra bescherming.

De hydraulische persremmachine is een betrouwbare en krachtige machine die een nauwkeurige buiging van materialen kan bieden.Het is perfect voor een verscheidenheid aan industrieën en toepassingen en is zeker een waardevolle aanvulling op elke werkplaats of fabricagefaciliteit.

Aanpassing:

Gepersonaliseerde hydraulische persremmachine
 • Type: Hydraulische persremmachine
 • Controlesysteem: E21
 • Kleur: Blauw
 • Max. buighoek: 135°
 • Materiaal: zacht staal

Deze hydraulische persremmachine is aangepast aan uw behoeften. Het is ontworpen met een E21-besturingssysteem en kan zacht staal tot 135° buigen.Het komt in een slanke blauwe afwerking die zeker indruk zal maken.

 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en onderhoud van hydraulische persremmachines

We bieden uitgebreide ondersteuning en service voor onze Hydraulische Press Brake Machine.Onze deskundige team van technici en ingenieurs hebben de expertise om de optimale prestaties van uw machine te garanderen.

Tot onze technische ondersteuningsdiensten behoren:

 • Installatie- en opstarthulp
 • Ondersteuning bij het oplossen van problemen en onderhoud
 • Onderdelen en reserveonderdelen
 • Diagnose en monitoring op afstand
 • Software-upgrades en -updates
 • Naleving van de veiligheidsvoorschriften en gevaarpreventie

We zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit van klantenservice en technische ondersteuning.Neem contact met ons op voor vragen of voor meer informatie..

 

Verpakking en verzending:

De hydraulische persremmachine wordt verpakt en verzonden volgens het volgende proces:

1De machine wordt in een speciaal ontworpen, duurzaam kartonnen doos geplaatst.

2De doos is gevuld met verpakkingsmaterialen zoals schuim, bubbelwrap en airbags om de machine veilig te houden tijdens het vervoer.

3De doos is afgesloten met zware band om te voorkomen dat er water of afval in de doos komt.

4De doos wordt vervolgens gelabeld met het verzendadres, het telefoonnummer en andere relevante informatie van de klant.

5De doos wordt op een vrachtwagen geladen en naar een scheepvaartfaciliteit gebracht.

6De doos wordt gewogen en de verzendkosten worden berekend.

7Het pakket wordt veilig op een vrachtschip, vliegtuig of vrachtwagen geladen.

8Het pakket wordt gevolgd en bewaakt tot het zijn bestemming bereikt.

 

Vragen:

 • V: Wat is een hydraulische persremmachine?
 • A: Een hydraulische persremmachine is een machine tool voor het buigen van plaat of plaat door middel van de toepassing van hoge-druk hydraulische kracht..
 • V: Hoe werkt een hydraulische persremmachine?
 • A: Een hydraulische persremmachine werkt door hydraulische vloeistof in een cilinder te comprimeren, die op zijn beurt een ram met een gevormd slag tegen het metaal duwt.Deze actie duwt het metaal in de gewenste vorm.
 • V: Wat zijn de voordelen van een hydraulische persremmachine?
 • A: Hydraulische persremmachines zijn efficiënt en nauwkeurig en kunnen complexe vormen met een hoge herhaalbaarheid produceren.een snel insteltijd en een gemakkelijke aanpassing van de buigdruk.
 • V: Wat is de maximale capaciteit van een hydraulische persremmachine?
 • A: De maximale capaciteit van een hydraulische persremmachine varieert afhankelijk van het model, maar varieert doorgaans van 25 tot 250 ton.
 • V: Met welke materialen kan een hydraulische persremmachine werken?
 • A: Hydraulische persremmachines kunnen met een breed scala aan materialen werken, waaronder zacht staal, roestvrij staal, aluminium en koper.

Contactgegevens
WUXI JINQIU MACHINERY CO.,LTD.

Contactpersoon: Mrs. Stacy

Tel.: 008613400027899

Fax: 86-510-83211539

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)