Bericht versturen
Thuis Productenpijp die machine maken

400 Ton 12 van de de Persmeters Rem Achter elkaar van de Pijp Buigende Machine voor Pijp het Maken

China WUXI JINQIU MACHINERY CO.,LTD. certificaten
China WUXI JINQIU MACHINERY CO.,LTD. certificaten
wij zijn blij om te informeren dat beide machines zeer goed werken

—— Seccional in Brazilië

Stacy, mijn goede vriend, het is gelukkig om u te informeren wij rectificeerde het probleem als uw waardevolle informatie. u bent werkelijk goede vriend, altijd helpt me

—— Sri Lanka-klant

Ik ben online Chatten Nu

400 Ton 12 van de de Persmeters Rem Achter elkaar van de Pijp Buigende Machine voor Pijp het Maken

400 Ton 12 van de de Persmeters Rem Achter elkaar van de Pijp Buigende Machine voor Pijp het Maken
400 Ton 12 van de de Persmeters Rem Achter elkaar van de Pijp Buigende Machine voor Pijp het Maken 400 Ton 12 van de de Persmeters Rem Achter elkaar van de Pijp Buigende Machine voor Pijp het Maken 400 Ton 12 van de de Persmeters Rem Achter elkaar van de Pijp Buigende Machine voor Pijp het Maken 400 Ton 12 van de de Persmeters Rem Achter elkaar van de Pijp Buigende Machine voor Pijp het Maken

Grote Afbeelding :  400 Ton 12 van de de Persmeters Rem Achter elkaar van de Pijp Buigende Machine voor Pijp het Maken

Productdetails:
Plaats van herkomst: De Machinesco. van China-Wuxi Jinqiu, Ltd
Merknaam: Jinqiu
Certificering: CE and CQC
Modelnummer: 2-WE67K-400/-7000
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD or RMB
Verpakking Details: het kader van het metaalstaal
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 150 PCs per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Druk: 400 ton Het werk lengte: 7000mm
Hoog licht:

vierkante buizenstelselbuigmachine

,

CNC Buigende Machine

,

de buigende machine van de 400 tonpijp

 
12 meters Pijp dielijn maakt- persrem achter elkaar voor zich pijp het vormen 
 
400 Ton 12 van de de Persmeters Rem Achter elkaar van de Pijp Buigende Machine voor Pijp het Maken 0
Functie:

De klanten gebruiken het voor grote diameter en de dikkere pijp, keurt het speciale cirkel bewerken goed om de staalplaat te buigen, na het buigen, kan het een pijp of buis vormen, een noodzakelijk voor pijp het maken. Deze machines worden widly gebruikt in pijp van het aardolie de chemische materiaal, de pijp van het de faciliteitenonderhoud van de gasreserve; gemeentelijke techniekpijp; elektroinstrumentatie en automatiseringstechniekbuis; de buis van de brandbeveiligingtechniek; de anticorrosieve pijp van de isolatietechniek; milieutechniekbuis; drukvatpijp, de buis van het pijpleidingsonderhoud; schoonmakende de dienstpijp; de aardolie chemische industrie.

 

 

Model: 2-we67k-400/7000
De machineeigenschappen van de persrem:
Norminalkracht: 400 ton
Lijstlengte: 7000mm
Twee het huisvesten afstand: 5600mm
Keeldiepte: 720mm/of volgens klantenvereiste
Ramsslag: 320mm
Ramssnelheid: 60/7/60mm/s
Maximum Open Hoogte: 830 mm
Hoofdmotormacht: 30 KW
Controlemechanismesysteem:

1. Het Merk van het Merknetherland van Holland: Delem DA 52 as 2+1: Y1, het worktable bekronende systeem van Y2+
2. Netherlandmerk: Delemda52 3+1 as: Y1, Y2, X + worktable bekronend systeem
3. Onder- landmerk: Delemda65w 4+1 as: Y1, Y2, X, het worktable bekronende systeem van R+
Volume van olietank: 2x1400L
Machinegewicht: 46000 kg
Machineafmetingen: L 7150 mm
W 3560 mm
H 5900 mm


Productieinleiding:
1. Wij gebruiken Elektrohydraulisch servosysteem, de gesloten precisie van het systeemcontroles van de lijncontrole

2. De unieke gepatenteerde technologie: tweezijdige afbuigingscompensatie van de grote persrem
3. De open matrijs van breedte regelbare tussenvoegsels om een verscheidenheid van werkstukken te ontmoeten
4. Een verscheidenheid van hulpinstellingen konden aan de eisen van de gebruiker voldoen en het proces geschikter en efficiënt maken

5. Y1, Y2-As-Twee roostervertoningen die aan beide kanten van ram worden geïnstalleerd om cilinders te controleren.

Machine Hoofdprestaties:

1. Het kader van machine is samengesteld uit tank, worktable, verlaten en juiste huisvesting en ram. Zo heeft het starheid met hoge weerstand en goede. Ook neemt het trilling om spanning te elimineren.

2. Synchronisatie werkend hoofd van beide machines: De goedkeuring van elektrisch-hydraulische evenredige klep om de synchronisatie van beide machines te verzekeren. De evenredige klep wordt gemaakt door BOSCH bedrijf met zeer goede prestaties zoals kleine wrijving tussen mechanische actieparen, fijne elektronische versterker en elektrische magneet met hoge controlerende kracht en ononderbroken actie. Er zijn twee roosterdisplayers aan beide kanten van machine om de positie van ram onophoudelijk te inspecteren en het signaal terug te koppelen aan controlesysteem, dan zal het controlesysteem elektrisch-hydraulische klep controleren om twee cilinderssynchronisatie op één machine te maken. Omdat roosterdisplayers aan de platen van „C“, niet op huisvestingsplaten direct geïnstalleerd zijn, de afbuiging van ram en kader bij het werken zijn metende en controlerende precisie niet zal uitvoeren. Toen twee machines die, de differentiële potentiometer tussen twee machines zullen overbrengen het mechanische synchroniserende signaal in elektronische en voer terug naar synchronisatieplaat en controlesysteem installeerden samenwerken. Het signaal zal door BOSCH versterker worden vergroot om de synchronisatie van beide machines door het controleren elektrisch-hydraulische evenredige klep te controleren. Zo wordt de synchronisatie van twee machines bereikt met hoge precisie.

3 door computer, kon de exploitant met machine communiceren. De computer heeft verscheidene taal onderhouden, de buigende kracht automatisch berekenen en aanpassen. Ook kon het het dode punt, snelheids veranderend punt berekenen en controleren. De slagen (Y1, Y2) van ram konden een kleine schuine stand maken om aan de speciale behoefte van gebruiker te voldoen.

4. Uitgerust met goed leidend systeem, positie die systeem en hydraulisch saldosysteem meet om aan de vereisten van volledige lengtebaan en zonderlinge baan te voldoen.

5. De eenheid van de Worktablecompensatie wordt goedgekeurd om afbuiging van machine goed te maken wanneer het werken om de precisie van het werkstuk ervoor te zorgen.

6. De oppervlakte van cilinder heeft het goede dragen en thermische behandeling, zodat heeft het goede smering en lange levensduur.Snelle Details:
Voorwaarde: Nieuw
Materieel Verwerkt Metaal: Koolstofstaal
De extra Dienst: Het machinaal bewerken
Elektrische componets: Het beroemde merk van Schneider
Andere delen: Balschroef, servomotor….
Plaats van Oorsprong: Wuxistad, Jiangsu, China,
Machinetype: Persrem
Macht: Hydraulisch
Kleur: wit, blauw, geel….
Controle syste: E21, DA41, DA52, DA66T….
Gebruikswaaier: Buigend metaalblad.
 

Pijp makend proces:

 

1. Breukmachine

Welk soort breukmachine wij nodig hebben zijn volgens de kwaliteit van het product van de douane het maken. Tot slot kunnen wij economische en nuttige adviseren om u goed aan te passen toen. Wat u onder beeld ziet is over breuken voor twee kanten voor goed volgende lassen.

 

2. pre-buigt machine

Wij moeten het werk stukpre-bend aan twee einden van plaat als volgend beeld krijgen voor het maken van een goede pijp. Duidelijk zijn er twee manieren om het te maken. Men pre-buigt machine en andere is pers bakt machine zelf, maar wij adviseren niet de laatste manier voor het grote het werkstuk voor oud gebruik. Wegens groot het werkstuk en grote zijkracht, moet het duidelijk gemakkelijk de machine beschadigen.

Bijvoorbeeld, maakte de volgende pijp u definitief zien is zonder pre-buigt. Ik denk niet het de juiste pijp is u wilt. Zo is pre-buigt belangrijk voor de pijp en welk soort machine voor pre-buigt wordt gebruikt zijn ook belangrijk. Het heeft verhoudingen aan pre-buigt kwaliteit, efficiency etc. werken.

400 Ton 12 van de de Persmeters Rem Achter elkaar van de Pijp Buigende Machine voor Pijp het Maken 1

3. CNC de machine van de persrem

Wij hebben een machine van de persrem nodig om dit soort pijp te beëindigen. Natuurlijk, naast rond-vormpijp, kan het ook veelhoek maken voor een andere hoeken ook door buizen leiden en buigen. Duidelijk zullen wij deze pijp met velen maken die tijden buigen. De grootte van naad is volgens de dikte van hogere bewerkende houder. Verdunner van hogere bewerkende houder en kleinere naad.

 

4. Automatische het Sluiten en Lassenmachine

Wij hebben dit soort machine nodig om naad en lassen dicht te krijgen. Zie zoals na beeld.

Moet het gas beschermde booglassen eerst bij de bodem van buitennaad naad het openen verhinderen. Wij te hoeven niet om het meer te verwijderen. Omdat het van ondergedompeld lassen verschillend is, daalt geen Ondergedompelde booglassenstroom.

 

5. Pijp binnen Lassenmachine

 

Wij hebben dit soort machine nodig om de naad met Ondergedompeld lassen binnen pijp te lassen. De machine is bestaat uit lassenkarretje, lassensysteem, mechanisch apparaat, lassen dat apparaat, het binnensysteem van de lassenmonitor, lassenstroom het voeden aan de grond zet en recycleert apparaat, en controlesysteem. Keur karretje goed om pijp, het lassenkanon vaste type te bewegen.

Tot slot zou het als het volgende van beeld na Pijp binnen Lassenmachine zijn.

 

6. Pijp buiten Lassenmachine

 

Wij hebben dit soort machine nodig om pijp buiten lassen zoals na beeld te beëindigen.

 

7. De staalpijp maakt en Ronde rechtmakend gecombineerde Machine recht

 

Dit soort machine wordt gebruikt om de staalpijp recht en rond volledig te maken.

 

Nota:

Betreffende allerlei machinedetails moet u Stacy contacteren die een deskundige bij het maken van een pijp is. Zij heeft reeds vele succesvolle oplossingen voor verschillende klanten voor verschillende pijp aangeboden.

 

Contactgegevens
WUXI JINQIU MACHINERY CO.,LTD.

Contactpersoon: Mrs. Stacy

Tel.: 008613400027899

Fax: 86-510-83211539

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)