Bericht versturen
Thuis Productende hydraulische machine van de persrem

Blauwe hydraulische persremmachine die wordt bestuurd via besturingssysteem E21

China WUXI JINQIU MACHINERY CO.,LTD. certificaten
China WUXI JINQIU MACHINERY CO.,LTD. certificaten
wij zijn blij om te informeren dat beide machines zeer goed werken

—— Seccional in Brazilië

Stacy, mijn goede vriend, het is gelukkig om u te informeren wij rectificeerde het probleem als uw waardevolle informatie. u bent werkelijk goede vriend, altijd helpt me

—— Sri Lanka-klant

Ik ben online Chatten Nu

Blauwe hydraulische persremmachine die wordt bestuurd via besturingssysteem E21

Gedetailleerde productomschrijving
Controlesysteem: E21 Achtermaatwaaier: 500 mm
materiaal: zacht staal Max. Buighoek: 135°
Type: De hydraulische Machine van de Persrem Kleur: Blauw
Hoog licht:

Hydraulische persremmachine van zacht staal

,

E21 hydraulische persremmachine

,

Blauwe hydraulische rembuigmachine

Productbeschrijving:

De hydraulische persremmachine is een veelzijdige en efficiënte vormmachine voor precieze metaalvorming.deze machine is ideaal voor een verscheidenheid van metaal vormen en buigen toepassingenDeze Hydraulische Vormmachine is een uitstekende keuze voor het produceren van precieze vormen en buigingen in metalen onderdelen.en is een geweldige aanvulling op elke metaalwerker.Het is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare hydraulische persmachine, hydraulische rempers of buigmachine.

 

Kenmerken:

 • Productnaam:Hydraulische persremmachine
 • Achterste meetbereik:500 mm
 • Type:Hydraulische persremmachine
 • Kleur:Blauw
 • Materiaal:Zwak staal
 • Max. buighoek:135°
 

Technische parameters:

Vastgoed Waarde
Achterste meetbereik 500 mm
Type Hydraulische persremmachine
Controlesysteem E21
Kleur Blauw
Materiaal Zwak staal
Max. Buighoek 135°
 

Toepassingen:

Hydraulische persremmachine: een ideale oplossing voor het vormen van metaal

Hydraulische persremmachine is een ideale oplossing voor het vormen van metaal.Het beschikt over een 500 mm achterste meetbereik en is uitgerust met een E21 besturingssysteem voor nauwkeurige en betrouwbare werkingDe machine is ontworpen met zacht staal en blauwe kleur, waardoor het een ideale keuze is voor verschillende industriële toepassingen.

De hydraulische persremmachine is perfect voor het buigen en vormen van metalen producten van alle vormen en maten.en productieHet kan ook worden gebruikt om plaatmetalen componenten, aangepaste beugels en andere componenten met precieze nauwkeurigheid te maken.De machine is ideaal voor het buigen en vormen van bewerkingen die precisie en hoge kwaliteit vereisen.

De hydraulische persremmachine is gemakkelijk te bedienen en heeft een lange levensduur.De machine is ook ontworpen met zachte staal materiaal en blauwe kleur, waardoor het een uitstekende keuze is voor verschillende industriële toepassingen.

De hydraulische persremmachine is een perfecte oplossing voor het vormen van metaal.waardoor het een uitstekende keuze is voor verschillende industriële toepassingenHet is ook uitgerust met een E21-besturingssysteem en een 500 mm achterste meetbereik, waardoor een precieze en nauwkeurige bediening mogelijk is.De machine is perfect voor het buigen en vormen van metalen producten van alle vormen en maten en is geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

 

Aanpassing:

We bieden aangepaste diensten voor onze Hydraulische persremmachine, die 500 mm achteruit meetbereik, 135 ° max buighoek, E21 besturingssysteem, en is geschikt voor zachte staal materiaal.Onze geavanceerde hydraulische persremmachine is de perfecte keuze voor het buigen van metalen van elke vorm en grootteMet zijn zeer efficiënte hydraulische systeem levert hij uitstekende resultaten met precisie en nauwkeurigheid.

 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en onderhoud van hydraulische persremmachines

Ons team van ervaren professionals biedt technische ondersteuning en service voor hydraulische persremmachines.En we zijn toegewijd aan het leveren van het hoogste niveau van service..

Wij verlenen een verscheidenheid aan diensten voor persremmachines, waaronder:

 • Installatie en installatie
 • Onderhoud en reparatie
 • Probleemoplossing en diagnose
 • Veiligheidscontroles
 • Opleiding van exploitanten

Ons team is beschikbaar voor ondersteuning ter plaatse of op afstand en kan met u samenwerken om ervoor te zorgen dat uw hydraulische persremmachine efficiënt en veilig draait.

Als u hulp nodig heeft met uw persremmachine, of vragen heeft over onze diensten, aarzel dan niet omNeem contact met ons op..

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van hydraulische persremmachine

De hydraulische persremmachine is veilig verpakt in sterke en duurzame kartonnen om een veilige levering te garanderen.

Verzending gebeurt meestal per lucht- of zeevervoer.

We garanderen dat de hydraulische persremmachine in perfecte staat wordt geleverd.

 

Vragen:

 • V: Wat is een hydraulische persremmachine?
 • A: Een hydraulische persremmachine is een werktuig dat wordt gebruikt om metaalplaten en -platen in verschillende vormen te buigen.
 • V: Wat zijn de belangrijkste voordelen van het gebruik van een hydraulische persremmachine?
 • A: De belangrijkste voordelen van het gebruik van een hydraulische persremmachine zijn dat het een hoge nauwkeurigheid, precisie en herhaalbaarheid biedt; het is in staat om complexe vormen te produceren;en het heeft een hoge mate van automatisering.
 • V: Wat zijn de voordelen van een hydraulische persremmachine in vergelijking met andere soorten buigmachines?
 • A: De belangrijkste voordelen van een hydraulische persremmachine ten opzichte van andere soorten buigmachines zijn de hoge nauwkeurigheid, de hoge herhaalbaarheid en het vermogen om complexe vormen te produceren.
 • V: Welke materialen kunnen met een hydraulische persremmachine worden gebogen?
 • A: Met een hydraulische persremmachine kunnen veel materialen worden gebogen, waaronder staal, aluminium, messing en zelfs sommige kunststoffen.
 • V: Hoe lang duurt het om een hydraulische persremmachine op te zetten?
 • A: Het duurt meestal ongeveer 30 minuten om een hydraulische persremmachine op te zetten, afhankelijk van de grootte en de complexiteit van de taak.

Contactgegevens
WUXI JINQIU MACHINERY CO.,LTD.

Contactpersoon: Mrs. Stacy

Tel.: 008613400027899

Fax: 86-510-83211539

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)